Over Best Trading Belgium


Best Trading Belgium is al 24 jaar de specialist in parallelle handel van drogisterij artikelen zoals zepen, shampoos, wasmiddelen, reinigingsproducten, parfums,… We hebben partnerships met meer dan 40 bedrijven om hun goederen te verdelen naar ondertussen meer dan 600 handelaren die het niet als klanten maar als partners beschouwt. In samenwerking met hen wordt een programma opgebouwd dat actueel en concurrentieel is. Wij bieden een permanent aanbod van meer dan 700 referenties op voorraad. Wij kunnen deze zeer snel leveren tegen zeer interessante voorwaarden.

Intern en extern werken we steeds met de best mogelijke medewerkers en partners om tot het best mogelijke resultaat te komen, vandaar de naam Best Trading.

Meer dan
0
jaar ervaring

0
enthousiaste medewerkers

Gemiddeld
0
artikels op stock

Actief in
0
landen

Jaarlijks omzet
+ 0
miljoen euro

3600
m² logistieke capaciteit

Nieuws


Aanwezigheid IAW-beurs


Van 14 tot 16 september zijn we aanwezig op de IAW-beurs in Keulen. Dit is de grootste internationale beurs in Europa voor retail- en importgoederen. Er zijn meer dan 9000 bezoekers aanwezig uit meer dan 70 landen. Voor ons is het een ideale gelegenheid om bestaande klantenrelaties aan te halen en nieuwe interessante connecties te leggen.


Nieuwe collega: Dieter Balcaen


Dieter Balcaen is recent ons team komen versterken als Logistiek Teamleader! Hij zal onder meer verantwoordelijk zijn voor de optimale indeling van het magazijn, als voor de aansturing van de magazijniers. Dieter zorgt ook voor de opmaak van een efficiënte planning wat betreft de verwerking van de orders.

Enkele van onze merken

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

© 2021 Best Trading Belgium

Algemene voorwaarden | Disclaimer

Webapplicatie door encima